Deze mooi babygym is leuk om mee te spelen maar ook mooi en veilig. En de babygym staat mooi in ieder interieur.

Vanaf ongeveer 3 maanden begint je kindje de wereld te ontdekken. Ze vinden het dan leuk om naar bewegende voorwerpen te kijken. Een babygym stimuleerd de hand-oog coordinatie en daarnaast oefenen ze de fijne en groe motoriek.

Je stelt je babygym helemaal zelf samen. Het middelste speeltje is standaard. Daarnaast mogen er (2) speeltjes uitgekozen worden. Hieruit kun je kiezen uit de volgende speeltjes: wolk, walvis, ster, olifant, vliegtuig en vogel. In de speeltjes zit een zacht belletje wat een leuk geluidje maakt als je kindje tegen het speeltje aan slaat.

De babygym is handgemaakt van beukenhout en de speeltjes zijn gehaakt van 100% katoen.

De babygym is getest door een gespecialiseerd bedrijf volgens de NEN71 norm veiligheidseisen speelgoed.

Let op: De vernieuwde babygym is standaard zonder touwen tussen de poten.

Specificaties:

  • Geschikt voor kindjes vanaf 0 jaar
  • Getest volgens NEN71 norm veiligheidseisen speelgoed
  • Gemaakt van beukenhout
  • De babygym heeft een stok van 50 cm
  • De babygyms worden handgemaakt. Wij willen een perfect produkt afleveren voor jou en kindje vandaar dat de levertijd maximaal 15 werkdagen is.
  • Wil je de babygym kado geven dan kun je ook kiezen voor onze inpakservice. Wil je de babygym voor een bepaalde datum in huis hebben, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

LERVERTIJD +/- 15 WERKDAGEN. Door de afmetingen van het pakket bieden wij op onze babygyms helaas geen gratis verzending aan