Ruilen & RetournerenMi-Toetie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Let op dat artikelen van onze SALE pagina niet geretourneerd kunnen worden! Dit zelfde geldt voor handgemaakte artikelen denkende aan broekjes, sweaterdresses, vesten, etc. (dat het handgemaakt is staat altijd vermeld bij het artikel) en gepersonaliseerde artikelen zoals bedrukte petjes of shirts/jurkjes/vesten met naam, sieraden met foto’s of namen etc. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden samen met het retourformulier welke u onderaan deze pagina kunt downloaden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wij raden aan om retourpakketjes te verzenden met een Track&Trace via PostNL, wij zien niet aansprakelijk voor verloren retourzendingen. Indien u er toch voor kiest om een pakketje zonder Track&Trace te retourneren en het komt niet bij ons aan, wij hier niet voor aansprakelijk zijn en wij u retour ook niet kunnen behandelen.  Wanneer je bij ons een Mysterybox besteld mag deze niet geruild of geretourneerd worden ditzelfde geldt voor sieraden gekocht in onze winkel, deze worden speciaal per bestelling gemaakt en daarom is het niet mogelijk deze te ruilen of te retourneren.

De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden,  met aangehechte prijskaartjes
  • Ongedragen en onbeschadigd te zijn. (passen is toegestaan).
  • Ongewassen te zijn.
  • Niet door u hersteld te zijn (of een poging daartoe).
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.
Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan, wordt de zending als retour geaccepteerd
Mysterybox
Wanneer je bij ons een Mysterybox besteld mag deze niet geruild of geretourneerd worden.
Sieraden
Sieraden gekocht in onze webshop mogen niet geruild of geretourneerd worden. Deze worden speciaal op bestelling gemaakt.
SALE
Let op dat artikelen van onze SALE pagina niet geretourneerd kunnen worden!
Handgemaakte kleding
Let op dat handgemaakte artikelen niet geretourneerd mogen worden, dit geldt op dit moment voor ons assortiment sweaterdresses, sweaters, vesten (hoodies) en broekjes.
Dat het handgemaakt is staat altijd vermeld bij de productomschrijving. Deze artikelen worden namelijk op bestelling gemaakt voor jouw specifieke order.
1. Retourneren op eigen kosten (je ontvangt je geld terug).
Je stuurt de artikelen op eigen kosten retour.
Nadat het product in goede orde door ons is ontvangen zal er binnen 14 dagen tot creditering van het artikel worden overgegaan.
Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt vervolgens op het bij ons doorgegeven rekeningnummer teruggestort.
2. Ruilen op eigen kosten (je krijgt een nieuw product toegestuurd).
Uiteraard is het ook mogelijk om een artikel te ruilen.
In dat geval verzoeken wij je eerst het te retourneren artikel naar ons op te sturen en dan het gewenste artikel te bestellen via de normale bestelprocedure.

Zending retour sturen mag naar onderstaand adres samen met het retourformulier welke je hieronder kunt downloaden:

Mi Toetie
Christina Enselsingel 11
5247 XD Rosmalen

Klik op onderstaande button om het retourformulier te openen, daarna kun je het uitprinten. Graag het formulier invullen en meesturen met de retourzending.
Retourformulier