Een stoer biker broekje welke gemaakt is van een zachte en comfortabele jogginstof. Het broekje heeft stoere biker effecten en is voorzien van een touwtje én aan de binnenzijde van knoopsgat-elastiek waardoor je het broekje in de taille op maat kunt maken.

Let op: dit merk valt groter. Verkrijgbaar vanaf maat 74/80 t/m 110/116.

Het vest heeft een capuchon en biker effect aan de zijkant. Is gemaakt van de hoogste kwaliteit katoen; heerlijk zacht en comfortabel. De rits is gemaakt van YKK, de hoogste kwaliteit en nikkelvrij. Let op: dit merk valt groter!

Materiaal: 95% cotton, 5% elastane

MINIKID is hét moderne modemerk voor stijlvolle kinderen. Geïnspireerd door de nieuwste streetwear trend, hebben zij de kleding voor de jongste met karakter gemaakt. Dit merk heeft de collectie gebaseerd op een neutraal en stoer kleurenpalet om je verschillende mix- en matchmogelijkheden te bieden.
Om comfort van onze kleintjes te garanderen, is alle kleding gemaakt van de beste kwaliteit katoen die voldoet aan de hoogste Europese normen. We willen dat elke MINIKID speciaal voelt en daarom creëren zij alles met liefde en aandacht met oog voor detail.